Ledarhundsnytt nr 1/2020

Ledarhundsnytt nr 1/2020

Ett nyhetsbrev från Föreningen Sveriges Ledarhundsförare (SLHF)

Inledning 

Välkommen till årets första Ledarhundsnytt! Det här är förvisso årets första Ledarhundsnytt, men också mitt sista. Fjärde april avgår jag som SLHF:s ordförande efter tre händelserika år. Jag vill passa på att tacka för förtroendet och för många fina minnen med SLHF.

Det här nyhetsbrevet innehåller viktig information för dig som SLHF-medlem. Corona rör om i allas liv just nu.

Sara Shamloo Ekblad, ordförande

Vårkursen är flyttad

På grund av Corona-viruset är föreningens vårkurs flyttad till 11-13 september. Vi kommer att vara på Almåsa Havshotell utanför Västerhaninge. Du som anmält dig till vårkursen kan kontakta kursgruppen och berätta om du vill behålla din plats eller inte. Du som inte hade kunnat komma i april har nu en prima chans att anmäla dig till septemberkursen! Mer information kommer.

Årsmöte på telefon 

Årsmötet hålls i år på telefon. Datum är fjärde april, tiden är 13-16. Du som vill vara med anmäler dig till Torbjörn Ruther på torbjorn@slhf.net.

Efter din anmälan får du årsmöteshandlingar och praktisk information om telefonnummer med mera. Årsmöteshandlingarna skickas även ut till samtliga som anmälde sig till årsmötet då det skulle hållas på Almåsa, men det är bra att du hör av dig om du planerar att delta så att vi vet hur många vi blir.

Observera att endast röstberättigade medlemmar har rösträtt på årsmötet. Om du vill rösta i styrelsevalen men inte har möjlighet att  delta på årsmötet, kan du höra av dig till styrelsen.

Ledarhunden 

Ett nytt nummer av Ledarhunden är klart och på väg till dig! Observera att Ledarhunden färdigställdes innan vårkursens datum flyttades.

Stöd oss
SLHF är en helt ideell förening. Vi är glada för allt stöd vi kan få. Du kan sätta in ditt bidrag på följande sätt:

Plusgiro: 925 425-1
Swish: 123 578 6736

Du är också varmt välkommen att bli medlem, anhöriga och vänner kan bli stödjande medlemmar, gå in på

www.ledarhund.nu/blimedlem

Ledarhundsnytt ges ut av Föreningen Sveriges Ledarhundsförare. Texterna skrivs av ordförande Sara Shamloo Ekblad. Om du vill avsluta din prenumeration skickar du ett mejl till info@slhf.net

Kontaktinformation 

Sara Shamloo Ekblad, ordförande

070-17 10 899

sara@slhf.net

www.ledarhund.nu