Spellista med hundlåtar till folket

Spellista med hundlåtar till folket

PRESSMEDDELANDE:

Spellista med hundlåtar till folket

Föreningen Sveriges Ledarhundsförare (SLHF) har skapat en spellista med ett sextiotal hundlåtar. På listan finns alltifrån klassiska hits som Valpen där i fönstret, till mindre kända pärlor som Povel Rammels Gullet (ska du komma till husse). Spellistan finns på Spotify och heter: Stöd Sveriges Ledarhundsförare. 
Länken är: http://tiny.cc/hundspellista 

SLHF är en förening som arbetar för att förbättra villkoren för landets ledarhundsförare och våra hundar. Våra ledarhundar är ovärderliga hjälpmedel, men de är också djupt älskade hundar. Det vill vi uppmärksamma med denna spellista.

— Det känns roligt att sprida en samling låtar med hundtema, säger Mathilda Vedel, ledamot i SLHF:s styrelse, och fortsätter:

— En av mina favoriter på listan är Änglahund. I den låten frågar sångaren Hasse Andersson om man får ta med sig hunden in i himlen. Det är nåt jag kan identifiera mig med. Det händer tyvärr att jag och min ledarhund inte blir insläppta på olika ställen, det är något jag ofta oroar mig för.

För mer information kontakta:

Mathilda Vedel, styrelseledamot i SLHF: 073-416 52 08Mer information om Sveriges Ledarhundsförare finns på: www.ledarhund.nu