Inbjudan till vårkurs 2016

Ledarhundsförare på kurs.

Ledarhundsförare på kurs.

Hjärtligt välkomna till SLHF:s vårkurs på Almåsa!

På lördagen håller vi vårt årsmöte.

Efter årsmötet går vi ut och kör praktiska dressyrövningar i mindre grupper tillsammans med våra fyrfota kamrater i form av en promenad med störningsmoment och lydnad. Övningarna leds av Victoria Perdhe och Jennie Lindhe.

Det kommer också att finnas möjlighet för de som så önskar att träffa Ledarhundsverksamhetens veterinär Marie Norlén.

På söndagen kommer Emmelie Reinson och berättar om träning av ledarhundsekipage och om hur tilldelning går till i andra länder. Givetvis finns även tillfälle att diskutera och ställa frågor.

Vi kommer även att diskutera samarete med Förbundet för Service- och signalhundar och få en rapport från European Guide Dog Federations konferens.

Vi ska naturligtvis också få tid till att umgås och ha trevligt tillsammans. Vårkursen kommer som vanligt att äga rum på Almåsa Konferens utanför Stockholm, vi startar på fredagen klockan 17.00 med middag och avslutar på söndagen kl 15.00.

Program och deltagarlista kommer att skickas ut efter anmälningstidens utgång. Deltagaravgiften för vårkursen är 500 kr och då ingår mat och logi samt resekostnader som överstiger 200 kr.
Vi vill ha din anmälan absolut senast söndagen den 24 april. Anmälan är bindande och anmälningsavgiften ska betalas in senast en vecka före vårkursen.

Glöm inte att meddela när ni anmäler er om ni har särskilda önskemål eller behov (särskild kost, önskemål om rum eller annat som vi bör veta).

Om du endast har för avsikt att vara med under årsmötet är det gratis. Deltagarna på årsmötet kommer att bjudas på förmiddagsfika och lunch.

Anmälan göra till någon av oss i kursgruppen.
Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor!

Vi hoppas att vi ses på vårkursen/årsmötet!

Varma hälsningar
Kursgruppen: Sara och Reine

Kontaktutgifter till oss i kursgruppen:
Reine: Mobil 0722 – 47 14 00 E-post reine@slhf.net
Sara: E-post sara@slhf.net

Snabbfakta:
Var? Almåsa Konferens.
När? 13-15 maj 2016.
Anmälan och kursavgift? Kursavgiften är 500 kr och vi vill ha din anmälan senast söndagen den 24 april.
Resor: Föreningen ersätter kostnader för resor som överstiger 200 kr.

Posted in Nyheter