Höstkurs 2013 inställd

Tyvärr måste vi meddela att vår planerade höstkurs 25-27 oktober har blivit INSTÄLLD.

Detta beror bland annat på att vi inte har den finansiering klar som krävs för att genomföra kursen, men också på att det varit svårt att hitta instruktörer som kan jobba med oss just den helgen. SLHF finansierar sin kursverksamhet huvudsakligen från sökta fondmedel, bland annat från Stiftelsen KMA. Vi har till denna kurs inte fått tillräckligt mycket medel för att kursen ska kunna genomföras varför styrelsen har beslutat att inte genomföra denna kurs.

Vi planerar för minst två kurser under 2014 och kommer jobba stenhårt för att finansiera dessa så vi säkert kan arrangera en kurs.

Vi beklagar verkligen att denna kurs inte kan bli av, vi vet att kursverksamheten betyder mycket för många av föreningens medlemmar och vi som jobbar med kurserna ser alltid fram emot att träffa er. Vi återkommer så snart vi kan med datum för 2014 års kurser.

Om du undrar något, får du gärna höra av dig via mail till  joachim@slhf.net

SLHF:s kursgrupp
genom
Joachim Kåhlman
Kursansvarig

Posted in Nyheter