Inbjudan: Höstkurs 2013

I slutet av oktober är det åter dags att åka på kurs med SLHF!

Under förutsättning att vi erhåller sökta fondmedel arrangerar vi höstkurs på Almåsa Konferens söder om Stockholm den 25-27 oktober för våra röstberättigade medlemmar.

Vi träffas som vanligt till middag på fredagskvällen och kursen avslutas med fika på söndagseftermiddagen. Däremellan bjuder vi som vanligt på ett blandat program med såväl uteaktiviteter med våra fyrbenta vänner som intressanta pass inomhus. Dessutom ska vi äta gott, ha trevligt tillsammans, och kanske hinna med ett dopp eller två i Almåsas pool.

Programmet är ännu inte klart, men skickas ut innan kursen till dem som anmäler sig. Är det något speciellt du tycker vi borde ha med på kursen? Hör av dig till oss i kursgruppen! Vi tar tacksamt emot alla förslag och idéer.

Sista anmälningsdag är söndag den 15 september. Efter detta datum är anmälan bindande. Anmäler dig gör du till Joachim Kåhlman på telefon 070-611 77 00 eller e-post joachim@slhf.net. Glöm inte att meddela om du önskar någon specialkost, eller om det är något annat vi behöver veta för att helgen ska bli så bra som möjligt för dig.

Antalet platser är begränsat, så vänta inte med din anmälan!

Tyvärr måste vi ta ut en avgift för kursen. Denna är 800 kronor. I priset ingår logi i dubbelrum, helpension med frukostbuffé, lunch och trerättersmiddagar. Faktura på avgiften skickas ut i samband med kursen.

Vi hoppas att vi ses på Almåsa i höst för en härlig helg tillsammans med trevliga människor och hundar!

Välkommen önskar SLHF:s kursgrupp:

Joachim Kåhlman
Sofia Thoresdotter
Ida Östlund

Posted in Nyheter