Nyheter i klädbutiken

Personer med varselvästar.I SLHFs webbutik, ledarhund.nu/butik, kan vi nu presentera några spännande nyheter. Många ledarhundsförare har efterfrågat så kallade varselvästar, alltså gula reflexvästar. Nu finns de äntligen i vår webbutik. Våra västar finns just nu i två olika modeller, gemensamt för dem är att de är gjorda i 100% polyester och har kardborrknäppning.

Modell 1SLHF Väst med logga

Den första modellen har SLHFs logotype på ryggen i form av en kvinnlig ledarhundsförare med vit käpp och sin hund, den symbol som gemensamt används för ledarhundar i Sverige. Under logotypen finns texten LEDARHUND.NU.Västen finns bara i en storlek.

Västen kostar 200 kronor plus frakt och kan beställas här.

SLHF Väst med text LEDARHUNDSFÖRAREModell 2

Den andra modellen av reflexväst har i stället texten LEDARHUNDSFÖRARE med stora bokstäver tryckt på ryggen. På denna väst finns ingen reklam för SLHF.

Även denna väst kostar 200 kronor plus frakt.

Beställ den här.

Vi håller just nu på med en större genomgång av produkterna i butiken och några produkter kommer tas bort medan andra tillkommer. Vi har också justerat priserna för ett flertal av våra produkter.

Genom att handla från vår webbutik stöder du SLHFs arbete, både genom att en viss andel på varje köpt produkt går till SLHF, men också genom att sprida vårt varumärke och vår internetadress. Välkommen in och kika i butiken, www.ledarhund.nu/butik

Har du några synpunkter på våra produkter är du välkommen att kontakta joachim@slhf.net. Observera att vår butik sköts av vår partner, SpreadShirt, som hanterar all order, logistik, returer och reklamationer.

Posted in Nyheter