Inbjudan till höstkurs på Almåsa

Finns det ett bättre sätt att starta hösten på än att åka på ledarhundskurs? En hel helg med trevliga ledarhundsförare och massor av roliga aktiviteter!

Kursen går av stapeln den 3-5 september 2010 på Almåsa Konferens i Västerhaninge, söder om Stockholm.

Kursen har ca 15 platser så först till kvarn gäller. Kursen är i första hand till för dig som har hund just nu. Om du väntar på ny hund är du välkommen att anmäla dig, men vid många anmälningar kommer platserna i första hand att gå till de som har hund.

Under helgen kommer vi att vara ute och köra lydnad, hinderbana och promenader men vi kommer också att ha en del teoretiska pass som både handlar om hund, om ledarskap i vardagen, SLHFs intressepolitiska frågor och om hälsovård. Dessutom finns vår veterinär naturligtvis på plats för att kolla över våra hundars hälsa, klippa klor och så vidare.

Det blir dessutom tillfälle att njuta av naturen kring Almåsa, att äta och dricka gott, umgås i trevligt sällskap, snacka hund och för de som vill kanske ett dopp i Almåsas pool kan locka.

Samling sker klockan 15.30 på fredagen på Cityterminalen i Stockholm. SLHF anordnar busstransport till och från Almåsa.

Kursen avslutas med lunch på söndagen. Och vi är tillbaka på Cityterminalen cirka klockan 14.30.

Kostnad: 600 kronor för helpension med logi i dubbelrum. (Reseersättning utgår)
Vi har tyvärr bara tillgång till ett begränsat antal rum så vi hoppas att så många som möjligt kan tänka sig att dela rum. Önskar du ändå enkelrum tillkommer ett enkelrumstillägg på 500 kronor för helgen.

Känner du någon som ännu inte är medlem i SLHF, är han eller hon självklart också välkomna att anmäla sig till kursen under förutsättning att de samtidigt blir medlemmar.

Anmälan senast 15 juli till Joachim Kåhlman via e-post joachim@slhf.net eller per telefon 08-55 11 00 50 (det går bra att lämna anmälan på telefonsvararen) . Anmälan är bindande.  Glöm inte att meddela önskemål om specialkost eller annat som vi behöver veta!

Program och deltagarförteckning sänds ut efter anmälan.

Du är självklart välkommen att höra av dig om du har några ytterligare frågor!

Välkomna önskar Kurskommittén

Joachim, Sofia, Daniela, Magnus

Posted in Nyheter