Årsmötet 2009 är över

13:45
Årsmötet 2009 ska snart börja på Almåsa Konferens. Medlemmarna är samlade och cirka klockan 15.00 kommer förhandlingarna att påbörjas. Innan dess får medlemmarna information av Göte Karlström från Polisens hundenhet. Han berättar om de nya bestämmelser som gäller från 1 januari 2008 när det gäller hndhållning.

15:00
Ordförande Ewa Swing inleder med att berätta om det gångna året. Därefter förklaras sammanträdet för öppnat.

17:00
SLHFs årsmöte har förättat val.
Joachim Kåhlman har valts till ny ordförande på ett år.
Tre ordinarie ledamöter på 2 år blir: Gun-Britt Jansson, Sofia Thoresdotter, Stina Hörberg
En ordinarie ledamot på 1 år (fyllnads

Söndag 09.00
Söndagen började med Workshops i olika ämnen. Mötet återupptogs igen klockan 11.00 och då behandlades motionerna i snabb följd. Därefter antogs ny regionsindelning. Därefter avtackades ledsagare, mötesfunktionärer och de som nu lämnar styrelsen. Därefter avslutade Hasse Håkansson årsmötet 2009.

Posted in SLHF